2012-09-24 @ 19:16:00

Shower soap

Hejsan svejsan! Jag vet att uppdateringen inte är den bästa men det har varit mycket att åka runt i sverige och hälsa på alla man känner som jag inte träffade under sommaren. Var i Kära, underbara, mysiga Göteborg i helgen och det blev såklart lite shopping. Gick in i en liten butik (som liknade Lush) med massor av duschtvålar, ansiktsmasker, badbomber och som hade lager rensning! Jag och min kompis köpte var sin dusch tvål (2 för 50kr) och min luktar söta hallon <3
Jag ångrar lite nu att jag inte köpte någon badbomb men det var svårt att känna dofterna där inne eftersom det doftade en massa redan.

 

 


2012-09-15 @ 18:46:59

Glossybox

Idag har varit en sån dag då man klickade runt på internet och bara tittar runt lite men då mitt i det så hittade jag glossybox hemsidan. Kan inte berätta hur glad jag blev att det kommit shönhets boxar till sverige. Nu kanske några av er inte fattar någonting men glossybox är en box man kan premurera på och få varje månad för 139kr/mån. Glossyboxarna innehåller 5 shönetsprodukter som man får testa och oftast är det sånt som ät nytt eller hett på marknaden. Ta en stor titt på deras hemsida glossybox.se. Jag tror allt att jag har hittat en bra sak att önska mig i födelsedags present! ;)

2012-09-04 @ 17:29:00

Dip-in remover

Jag fick lite panik här om veckan när jag märkte att jag inte hade någon nagellacks borttagning kvar, så jag besökte kicks och fick med mig en dip-in remover från depend.
Den är så effektiv och det går super snabbt att få bort det! Om du har tröttnat på att hålla på med bullus tussar varje gång så ska du köpa den här. Det enda man behöver göra är att toppa ner fingret i svampen och sen vrida lite eller dra upp och ner det. Super smidigt, älskar den och ska definitivt köpa den igen.
60:- på kicks


2012-09-04 @ 17:21:00

Dip dye nails : blue

Ingen surprise det här inte ;)
Trind Nail Repair Natural
Ginatricot beauty nails 75 ocean depths
Top coat by H&M


RSS 2.0