2012-10-23 @ 14:45:00

Absolut torr

Har ni någon gång sett serien Elsas värld? När jag såg den så var alltid Absolut torr som reklam. Blev väldigt nyfiken och tänkte att jag skulle testa den någon gång. Så för några veckor sen tog jag tag i det och köpte en.
Man duttar på den efter att man tvättat rent området man inte vill svettas på (armhålor, händer, fötter o.s.v) sen låter man det torka in. Dagen efter ska man helst bara skölja med lite vatten på området. Resultatet jag fick var positivt men blev inte helt svettfri. Jag var tvungen att använda en deo med så det skulle lukta gott och för att få ennu bättre resultat och när jag gjorde det då är jag svettfri! Ett undantag är när jag tränar men inget mer vardagssvettande för min del ;) Pappa har också testat den och tycker att den fungerar hur bra som helst, dock råkade han missfärga en tröja första gången han använde den.
79:- på Apoteket

4/5

 

 

 


2012-10-23 @ 14:17:00

Andrea - hårblekning

Jag har ganska mörka hårstrån på armarna som jag stör mig väldigt mycket på nu under vinter. Men när jag hörde att det fanns en bra hårblekning för kroppshår på Åhléns sprang jag dit direkt och köpte det. Köpte hårblekningen från Andrea. Efter att bara gjort det en gång är jag så fruktansvärt nöjd och i vissa ljus kan man nästan ens inte se att jag har något hår! Ska bleka en gång till nu innan höstlovet då jag åker till Portugal. Man måste dock vara väldigt noga så allt täcks.
119:- på Åhléns

5/5

 


2012-10-23 @ 14:07:00

Primo Dermosil - body butter vanilla

En av de testerna jag fick av mamma var Primo Dermosil body butter med vanilj doft. Den produkten har nog den mest perfekta vaniljdoften då andra kan body butters kan lukta lite syntetiskt. Denna body butter kan jag dock inte säga ha den bästa effekten för den är alldeles för tjock i konsistensen och man får verkligen arbeta in den. Denna produkt fungerar finfint som en lite lukt man kan ha under semestern då man inte vill ha parfym som har alkohol i sig (som kan göra fläckar på huden när man solar). Men rekommenderar den inte som en body butter att åter fukta huden med.

1/5 poäng

 


2012-10-16 @ 15:34:00

Tester

Mamma kom hem med lite olika tester idag som jag fick. Älskar att testa nytt! Det var några ansiktsmaskar och en del body butters. Kommer väl skriva något om dem när jag hunnit testa.

 


2012-10-15 @ 20:15:47

jojobaolja

En burk med jojobaolja kom med mig hem idag. Har hört så otroligt mycket bra om den så det inte är klokt. Ska börja använda den redan idag som en rengöring eller ansiktskräm (har inte bestämt en. Så om någon månad eller 6 veckor, för det är ju så lång tid man ska ge en produkt att visa något resultat, kommer jag skriva en review. Är så exited på vad denna oljan kanske kommer ge för resultat! 
150:- på hälsokosten

2012-10-03 @ 19:43:00

Burt's bees lip balm

mitt lip balm tog slut i går kväll så gick förbi kicks idag och köpte Burt's bees lip balm som jag har hört gott om. Testade den nu när jag kom hem och fick en positiv reaktion av den kyliga effekten och det känns verkligen som att den arbetar och gör vad den lovar. detta står på förpackningen, soothing, cooling and refreshing. Jag har baume pour les levres och jag tror det finns två i andra dofter och "funktioner"
39:- på kicks
 

RSS 2.0